Maturske haljine - Haljine za maturu
 

Maturske haljine ne moraju striktno pratiti  najnovije modne trendove. Jer, postoji toliko mnogo haljina koje se mogu lako pronaći u buticima, pri čemu svaka devojka može  naći haljinu koja odgovara njenom  stilu i karakteru.

Bez obzira šta je trenutno moderno, akcenat će svakako biti na naglašavanju najlepših detalja i modela svečanih haljina koje će savršeno izraziti vašu ličnost .

Kolekcije maturskih haljina 2011. godine,  za razliku od prethodnih, odlikuju se  hrabrim dizajnom,  jedinstvenim stilom  i perfektnim koloritom.

Boje

Trendi boje maturskih haljina 2011. su svetle i šljašteće. Upadljiva i smela ružičasta, sjajna narandžasta, tamno ljubičasta i vatreno plava glavne su boje ovogodišnjih svečanih haljina. Naravno, dozvoljene su  razne nijanse  ovih boja, od sasvim svetlih, do nešto zagasitijih. Bilo da ste plavuša, brineta  ili nešto između , pronađite nijansu haljine koja vam se najviše sviđa i odgovara vašem  stilu. Naravno, tradicionalna crna ili bela maturska haljina je uvek u trendu, zato ukoliko ste za tu priliku priželjkivali svilenkastu,  crnu haljinu  ili nežno  belu… nikako nećete pogrešiti.

Stilovi

Krojevi maturskih haljina  2011. prilagođeni su kako devojkama sa više, tako i  onim sa manje izraženim oblinama  –  ukratko, lepo ćete izgledati bez obzira kakvu građu tela imate. Biće moderne maturske haljine sa izraženim  dekolteom koji pruža utisak elegancije  i ujedno daje mnogo mogućnosti za prigodan nakit.  Fini, ženstveni dekolte može izgledati podjednako sjajno s dužom ogrlicom ili pak sa sasvim kratkom koja leži tik uz vrat.
Veliki hit biće i “homecoming” haljinice, koje su u svetu popularne kod maturantkinja većine srednjih škola i koledža.  Ukoliko se odlučite za ovakvu haljinu, imaćete i veći  izbor frizura koje savršeno pristaju uz ovaj stil, bilo da kosu očešljate nagore ili nadole ili je pak nehajno “smotate” na jednu stranu. Ako se ipak ne osećate ugodno u haljini bez bretela, i to je u redu, jer  tanke “špageti”  bretele su takođe IN.

Još jedan veliki trend  2011. godine su maturske haljine različite dužine.

Bilo da su duge do zemlje ili sasvim kratke, linije ovogodišnjih  maturskih haljina  su elegantne, ali i obavezno zavodljive – u ovakvim haljinama devojke će se bez izuzetka osećati posebno . Kratke haljinice će vam osigurati više savremeni  “look” i pružiti nagoveštaj dobre zabave. Kako bilo, obe dužine haljina izgledaće sjajno na plesnom podijumu.

Eto, to vam preporučujemo  za matursko veče 2011. godine, a vi se pobrinite da na vreme obezbedite sve za vaš jedinstveni  “look”  i čekajte taj veoma važan datum koji svečano obeležava kraj jednog dela vašeg školovanja i korak napred ka svetu odraslih.

Komentari

 Leave a Reply

(required)

(required)