Kratke haljine za maturu - Haljine za maturu
 

haljina

Maturantkinje, male ili velike, već su u rebusu kako da zablistaju u maturskoj noći. Trpeza sa svečanim haljinama je bogata, a izbor je samo jedan; kad biste se samo mogle preobući u toku noći i to najmanje tri puta. Kako da napravite nepogrešiv izbor maturske haljine? U pomoć pristižu svetski modni gurui.

Zaboravite u kom veku živite, i obucite se u stilu koktel – dame iz šeste decenije prošlog veka. Srcolikog izreza koji perfidno vaja vaš dekolte i ramena, u grafičkoj kombinaciji crnog somota i krem svile, ova One vintage haljina će vas opskrbiti retro izgledom klasične holivudske dive.

haljina

Ako naginjete maksimi “manje je više”, odenite se u plavu haljinu svetski priznate dizajnerke Roksande Ilinčić, inače naše sugrađanke. Ova haljina reinkarnira stil Parižanke iz pedesetih, međutim, ne zavaravajte se da je jednostavna, već obratite pažnju na rečite detalje: razigrani nabori, romantična bordura, vragolasta mašna na donjem delu leđa, zavodljivi rajsfešlus.

haljina

Ako želite da se odenete u stilizovanu toaletu, Vivienne Westwood vam predlaže višenamensku malu crnu haljinu. Nabrana preko grudi kad želite da izgledate kao stidljivo ružno pače, sa otkrivenim dubokim izrezom kad želite da se rascvetate u otmenog labuda. U ovoj haljini ćete pride dekoltirati i lopatice, te vas niko neće smatrati nepristojnom kad okrenete leđa. Štaviše, radovaće se tom činu.

haljina

Varate se ako mislite da su satenske haljine po definiciji dosadne. Za izgled poput kraljice obucite Alexander McQueen crvenu satensku haljinu prezasićenu naborima, iznenađujućim bordurama i zlatnim nitima koje tvore kompleksni ornament.

 

haljina

Komentari

 Leave a Reply

(required)

(required)