Duge haljine za maturu - Haljine za maturu
 

 

haljine

Ako sanjate da za maturu izgledate nesvakidašnje, odaberite dugu toaletu. Mada se čini da su previše ozbiljne za vrcave tinejdžerke, haljine do poda ih zapravo transformišu u elegantne, stilski zrele dame, a ne u tetke. Ne zaboravite da matura znači zrelost.

Za izgled holivudske zvezde sa crvenog tepiha, na koju svi zadivljeno pucaju blicevima, obucite Marchesa haljinu. Od crne svile, ukrašene raskošnom igrom perli i cirkona, kroja koji će vašu figuru izvajati u peščani sat i bez bretela, ova haljina mnogo više otkriva, nego što naizgled skriva.

 
haljina

Vitke devojke vretenaste građe će istaći svoju zavidnu figuru u Acne haljini boje kajsije. Ako ste nameravale da se obučete od glave do pete, ali da golicate tuđu maštu šta se krije ispod, poslužite se ovom haljinom. Nago rame, duboki izrez haljine koji seže do tačke gde leđa prestaju, pripijeni kroj i streč materijal…

haljina

Svoju senzualnost izrazite posredno, u Carven haljini. Iako napravljena od krute taft – svile koja ne akcentuje vašu figuru, već kao da je gura u džak, ova haljina će vas preobraziti u zavodljivog i opasnog crnog labuda.

haljina

Za buduće maturantkinje koje smatraju da je u jednostavnosti draž, predlažemo crvenu Marchesa haljinu od šifon svile. Odenite se u nju, i uverite se zašto je najjednostavnije rešenje ono najbolje.

haljina

Komentari

 Leave a Reply

(required)

(required)